Στην περιοχή Ξυλοΐστρα των Λιαπάδων εντοπίστηκε σώος ο 32χρονος άνδρας που αναζητούνταν από χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του, που είχαν πάει στα κτήματά τους προκειμένου να μαζέψουν ελιές, αντιλήφθηκαν την απουσία του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Για τον εντοπισμό του 32χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, στήθηκε μία γιγαντιαία επιχείρηση, με τη συμμετοχή δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, ομάδων εθελοντών διασωστών, καθώς και ειδικής ομάδας της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, που έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, «οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου, που διήρκεσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, είχαν αίσιο τέλος και ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος, ο οποίος περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες στις δύσβατες περιοχές του ορεινού χωριού των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, εντοπίστηκε σε έναν παράδρομο αγροτικής οδού των Λιαπάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης