«Κερνάμε Ελλάδα»

«Κερνάμε Ελλάδα»
Το «4ο Agro Quality Festival», θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2013, στους φιλόξενους χώρους της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Ελάτε να σας κεράσουμε παραδοσιακά εδέσματα από όλη την Ελλάδα, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ξυπνάει μνήμες από τη ζωή στο χωριό.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στο «Αγροτικό Χωριό», εκεί όπου η καθημερινότητα ήταν γεμάτη από μυρωδιές παραδοσιακών γλυκισμάτων και εδεσμάτων και η παραγωγή των πρώτων υλών για το τραπέζι μας γινόταν με παραδοσιακό τρόπο.

Ζύμωμα και φούρνισμα ψωμιού, παρασκευή Παραδοσιακής πίτας, παρασκευή Χαλβά Φαρσάλων, λειτουργία παραδοσιακού χειροκίνητου Αλευρόμυλου, χειροποίητα Παραδοσιακά ζυμαρικά, είναι μερικά μόνο από τα θεματικά εργαστήρια που θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Ένα μοναδικό ταξίδι στον πλούτο της Ελληνικής υπαίθρου περιμένει μικρούς και μεγάλους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και τη διαδικασία παραγωγής τους.

Εκατοντάδες παραγωγοί με τα ποιοτικά προϊόντα τους ντύνουν πολύχρωμα τον χώρο και μας ταξιδεύουν με τα κεράσματα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι μικροί μας φίλοι, ακολουθώντας τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι στο χρόνο μαθαίνουν τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια, διασκεδάζουν με την φιγούρα του Καραγκιόζη και φτιάχνουν χειροτεχνίες με προϊόντα της γης στο χώρο των παιδικών εργαστηρίων.

Ας υποδεχτούμε όλοι μαζί τη γιορτή των ελληνικών προιοντων.

Ελάτε … Κερνάμε Ελλάδα!!!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013, 17:02