Προσωρινά μέτρα κυκλοφορίας θα ισχύσουν την Κυριακή 10 Αυγούστου στην ΠΑΘΕ, έτσι ώστε να αποτραπούν τυχόν προβλήματα από την επιστροφή των εκδρομέων μέσω της περιοχής της Κοιλάδας των Τεμπών, από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης