Στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, -για το διάστημα από τις 19 Απριλίου και (το αργότερο) 10 Αυγούστου- καθημερινά από τις 06:00 έως και τις 22:00 θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Τα έργα θα εκτελεστούν σε τρεις φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη φάση εργασιών ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Απριλίου, με την σταδιακή τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης για τον αποκλεισμό της κίνησης στη δεξιά λωρίδα της κατεύθυνσης από Ρίο προς Αντίρριο και ταυτόχρονο περιορισμό της κυκλοφορίας μόνο στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της γέφυρας πρόσβασης Αντιρρίου που προσεγγίζει τον σταθμό διοδίων.

Μόνο για την διέλευση πεζών, θα παραμένει ανοικτό τουλάχιστον ένα από τα δύο πεζοδρόμια που διαθέτει η Γέφυρα.

Επιπλέον, ο περιορισμός του πλάτους αποκλείει καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της πρώτης φάσης τη διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων με πλάτος που υπερβαίνει τα 3,25 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia/ ) για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης