Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα 20 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2018 στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής ισόπεδου κυκλικού κόμβου σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου και του νοτίου παράπλευρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μάνδρας/Ειδυλλίας, από 20-2-2018 έως 31-3-2018, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

– Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ.Ε.Α. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στο τμήμα της από τη χ/θ 26,650 έως τη χ/θ 26,400, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά μέσω της ανώνυμης οδού σύνδεσης του νότιου παράπλευρου με την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου περί τη χ/θ 25,950 αυτής.

– Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο νότιο παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στο τμήμα της από τη χ/θ 26,200 έως τη χ/θ 26,500, από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος μεγίστου πλάτους 5μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και μέγιστο πλάτος 3μ. έως 3,5μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης