Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Οδός, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07.30 έως τις 15.00 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Ριτσώνα θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), όπου με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου οι οδηγοί θα οδηγούνται στον κόμβο Ριτσώνας.

Σημειώνεται τέλος πως σχετικές πινακίδες που θα ενημερώνουν για τον αποκλεισμό του Α/Κ Ριτσώνας θα τοποθετηθούν και πριν τον Α/Κ Σχηματαρίου, προκειμένου οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από τον Α/Κ Σχηματαρίου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης