Σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Ταφύλλη, σχετικά με την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την 29-09-2018 σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης, αποφασίστηκε ύστερα από το αίτημα του Δήμου Τρίπολης την 1-10-2018 και συνέχεια στις 11-10-2018 και την σύμφωνη γνώμη τις Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας (Αρ.Πρωτ.:7473/2018 – ΑΔΑ:7ΤΖΩ46ΜΚ6Π-ΘΕΝ) των Δημοτικών Ενοτήτων: Σκυρίτιδας, Κορυθίου, Τεγέας (Ριζών, Γαρέας, Μαγούλας, Μαυρικίου, Λιθοβουνίων και Ψιλής Βρύσης), Μαντινείας (Λουκά, Νεστάνης, Πικερνίου, Αρτεμισίου και Σάγκα), Λεβιδίου (Κανδήλας και Παλαιοπύργου).

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για τρεις (3) μήνες, ήτοι έως και 31-12-2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμένεται η έκτακτη χρηματοδότηση που έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές.

Πηγή: tripolis.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης