Αντιμέτωποι με απίστευτες εικόνες ήρθαν αστυνομικοί και μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, έπειτα από «έφοδο» που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι που διατηρούσε στο κέντρο του Ηρακλείου μία Γερμανίδα.

Της «εισβολής» προηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Η Γερμανίδα σε κατάσταση αμόκ πέταξε από το μπαλκόνι έναν σκύλο, ο οποίος ψυχορραγούσε. Τη σκηνή είδε ένας περαστικός, που ενημέρωσε τις Αρχές, αλλά και το Σωματείο «Ζωόφιλη Δράση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκπληκτοι, τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι άνθρωποι του Σωματείου, είδαν στο δρόμο ένα σκελετωμένο σκύλο που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Ζωόφιλη Δράση, οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο του σπιτιού της Γερμανίδας, όπου εντόπισαν πάνω από 10 σκυλιά σε κακή κατάσταση, γατιά, δύο κότες και κουνέλια.

Οι Αρχές συνέλαβαν την Γερμανίδα και την μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Ζωόφιλης Δράσης με τη σειρά τους μπήκαν στο σπίτι της Γερμανίδας και αντίκρισαν, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ένα «σκοτεινό κολαστήριο ζώων».

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι νομίζαμε. Η Γερμανίδα ζούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Γερωνυμάκη, όπου είχε κλεισμένα πλήθος από ζώα για λόγους που ακόμα δεν ξέρουμε. Πρόκειται για 10 σκυλιά, πολλά γατιά, δύο κότες και σύμφωνα με την αστυνομία τα ζώα βρίσκονται άσιτα, σε πολύ άσχημη κατάσταση κι έχουν άμεση ανάγκη από περίθαλψη, φροντίδα και φαγητό», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» ενώ παράλληλα ζητά την βοήθεια οποιουδήποτε θέλει για να βρουν ένα ασφαλή καταφύγιο τα ζώα.

Το άτυχο σκυλί που πέταξε η Γερμανίδα από το μπαλκόνι απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ με εντολή εισαγγελέα έχουν ήδη αφαιρεθεί από την ιδιοκτήτριά τους τα ζώα.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης