Την ώρα που οι τούρκικες προκλήσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, απαντά με την ανάρτηση ενός πανό στο οποίο διερωτάται αν ο Ερντογάν είναι τρελός.

Ο σκηνοθέτης, ανάρτησε και πάλι πανό έξω από την οικία του Κολωνάκι όπου προβάλλεται η ταινία του «Αλέξανδρος και Αϊσέ» στο οποίο δείχνει τον Τούρκο Πρόεδρο και δίπλα του σε άλλο πανό τον Χίτλερ. Στόχος του, όπως υπογράμμισε, στο zougla.gr ο σκηνοθέτης είναι να καταλάβουν όλοι, πως ο Ταγίπ Εργοντάν «είναι τρελός» αλλά και να απαντήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες που λένε «όχι στην προβολή της ταινίας του, όπως αρνούνται να προβάλλουν οποιαδήποτε ταινία δείχνει την πραγματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες «δειλό λαό που κλείνει τα μάτια» ο Δημήτρης Κολλάτος εξηγεί, πως όταν τρελοί άνθρωποι σαν τον Ερντογάν παίρνουν την εξουσία γίνονται επικίνδυνοι. Στη συνέχεια, συγκρίνει τον Χίτλερ με τον Ερντογάν εξηγώντας, πως ο πρώτος έκαψε τον κόσμο την ώρα που ο δεύτερος ετοιμάζεται σε πρώτη φάση να κάψει τα Βαλκάνια και στη συνέχεια να ζητήσει το Χαλιφάτο, δηλαδή την ηγεσία του μουσουλμανικού κόσμου.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ του, ο σκηνοθέτης παραθέτει ένα ανέκδοτο για να απαντήσει σε όσους πιστεύουν πως τα πανό του δεν βοηθούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και εξηγεί, ότι οι Ευρωπαίοι γυρνούν την πλάτη και λένε «συγνώμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Τουρκία μπήκε στην Κύπρο την πήρε και ζήτησε από τους Έλληνες αν την θέλουν πίσω να χύσουν αίμα» τονίζει σε αυστηρό ύφος, ενώ αναφερόμενος στην ταινία του υπογράμμισε, ότι πραγματεύεται την ισότητα γυναικών-ανδρών, που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

Κάνοντας ειδική αναφορά στις προκλήσεις από τους Τούρκους στα Ίμια εξηγεί «πως εμείς επιλέξαμε να ρίξουμε ένα στεφάνι από ψηλά όταν οι Τούρκοι πήγαν με ολόκληρο στόλο».

«Η Μέρκελ είναι η συνέχεια του Χίτλερ» πρόσθεσε καταλήγοντας, στους μεγάλους, κατά τη γνώμη του, κινδύνους που εγκυμονούν για την διατήρηση της ελληνικότητας της Θράκης…

Ακούστε όσα είπε στο zougla.gr ο Δ. Κολλάτος:

Διαβάστε επίσης: Πανό με τον Ερντογάν κρέμασε στο Κολωνάκι ο σκηνοθέτης Δ. Κολλάτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης