Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που είχε διαπραχθεί το βράδυ της 30-4-2014, στον Μίσχο Ροδόπης.

Από τις έρευνες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 29, 28, 26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, παράβασης του νόμου περί όπλων και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις δράστες, το βράδυ της 30-4-2014, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου οι τρεις εξ αυτών, ηλικίας 29, 28 και 26 ετών, φορώντας κουκούλες full face, αποβιβάσθηκαν από το όχημα, παραβίασαν την περίφραξη και εισήλθαν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης.

Οι τρεις ημεδαποί έγιναν αντιληπτοί από τον 34χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου, τον οποίον αρχικά ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και ξύλινου ροπάλου.

Στη συνέχεια, με την απειλή πιστολιού και αφού έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του 34χρονου, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, με το οποίο και διέφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 28 ετών, είναι ήδη έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για ανθρωποκτονία.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 22χρονος για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: komotinipress

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης