Την επέκταση της στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης σε κτίριο του ΙΚΑ, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το υφιστάμενο δικαστικό μέγαρο της πόλης, εξετάζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, όπως δήλωσε ο ίδιος, ύστερα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ).

Ολοκληρώνοντας την τριήμερη επίσκεψή του στην Κεντρική Μακεδονία, ο υπουργός πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων της πόλης, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός δεσμεύτηκε να δώσει άμεση λύση στα κτηριακά προβλήματα, τόσο της Έδεσσας και του Κιλκίς, που επισκέφθηκε τα δύο προηγούμενα 24ωρα, όσο και της Θεσσαλονίκης. Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, πρότεινε ως πρόσφορη λύση το κτίριο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού, που γειτνιάζει με τα δικαστήρια της πόλης. “Θα πρέπει να γίνουν κατάλληλες προεργασίες. Ευελπιστώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε αποτελέσματα” ανέφερε σχετικά ο κ. Κοντονής.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης