Για τη συνέχιση λειτουργίας της μαρίνας Μεσολογγίου συζήτησαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και εκπρόσωπος του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου. Συμμετείχαν ακόμα, ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Καραπάνος, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ευαγγελία Παναγοδήμου – Τσέλιου, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρίας η οποία διαχειρίζεται τη μαρίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στα διαχειριστικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν, ενώ ο κ. Καραπάνος δήλωσε ότι η συνέχιση της λειτουργίας της μαρίνας είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την τοπική κοινωνία. Ο κ. Κουρουμπλής και η κα. Κουντουρά επέμειναν στην σωστή, άρτια και σύννομη λειτουργία της μαρίνας. Τόνισαν ιδιαίτερα, ότι θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις αν ο φορέας διαχείρισης της μαρίνας δεν συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να συνεχίσει να έχει τη διαχείριση της μαρίνας, καθώς και με την τήρηση της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης