Η «βεντέτα» μεταξύ οπαδών δυο μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, την οποία φοβόταν η Αστυνομία μετά το προ ημερών περιστατικό με την άγρια επίθεση, στο κέντρο της Κοζάνης, ομάδας νεαρών σε βάρος προέδρου συνδέσμου ομάδας της πρωτεύουσας, δείχνει, πλέον, να είναι πραγματικότητα.

Ο καυγάς που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε γνωστό club της Κοζάνης, στη συνέχεια συνεχίστηκε με… άγριο ξύλο στην κεντρική πλατεία και είχε τελικά να κάνει με μερικούς από τους πρωταγωνιστές και του προηγούμενου επεισοδίου, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους οπαδικές διαφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, στον νέο αυτό καυγά ενεπλάκησαν γνωστοί οπαδοί των δυο συγκεκριμένων ομάδων, οι οποίοι, πλέον, δείχνουν να…περιμένουν παντού ο ένας τον άλλο, ακόμη και σε τυχαίες συναντήσεις τους, όπως συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες αστυνομικές έρευνες και το πρωί του Σαββάτου, κανείς δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα, καθώς υπάρχει μια ιδιότυπη «ομερτά» ανάμεσα στους οπαδούς των συγκεκριμένων ομάδων, όπως σημειώνουν οι αστυνομικές πηγές.

Πλέον, στην Aστυνομία εκφράζουν έντονη ανησυχία για το πιθανότατο, όπως επισημαίνουν,ενδεχόμενο η εν λόγω οπαδική βεντέτα να συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ στο στόχαστρο των αρχών φαίνεται πως έχουν μπει όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων που λειτουργούν στην πόλη της Κοζάνης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως αμέσως μετά, η μια παρέα οπαδών (ομάδας της Θεσσαλονίκης) ενεπλάκη σε άλλο καυγά, ο οποίος ήταν….άσχετος με οπαδικές διαφορές, αλλά είχε να κάνει με προσωπικά ζητήματα, με έναν 40χρονο από χωριό της περιοχής του Ελλησπόντου, ο οποίος τους συνάντησε τυχαία βγαίνοντας από επίσης γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!

Τέλος, θα πρέπει, επίσης, να επισημανθεί πως με το Kozanimedia επικοινώνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και πατέρας νεαρού που συμμετέχει ενεργά σε σύνδεσμο ομάδας στην Κοζάνη, κρούοντας τον κίνδυνο του κινδύνου για τη συνέχεια και ζητώντας από τις τοπικές αστυνομικές αρχές να λάβουν τα μέτρα τους, πριν έχουμε σοβαρότερους τραυματισμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης