Τις δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του Φαραγγιού, συζήτησαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφόρησης στο Ξυλόσκαλο, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αντιπροσωπείας από την Αθήνα, αποτελούμενη από ανώτερα στελέχη του Υ.Π.Ε.Κ.Α. και τον αρμόδιο Διευθυντή του Πράσινου Ταμείου.

Η σύσκεψη που είχε και το χαρακτήρα επιτόπιας αυτοψίας, συνέπεσε, όπως ανέφερε η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Δασών κα.Πολύμνια Σκλαβάκη, με μια ακόμη διάκριση που έλαβε σήμερα το Φαράγγι της Σαμαριάς, αυτή τη φορά από το γνωστό ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση που είχε ως στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών, ενόψει και της αξιολόγησης που θα γίνει το 2017 για την ανανέωση του διπλώματος Α’ Κατηγορίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ετέθησαν από την πλευρά των τοπικών φορέων τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Φαραγγιού, όπως η στελέχωση του Εθνικού Δρυμού με προσωπικό, η έγκαιρη χρηματοδότησή του, ζητήματα ασφαλείας κτλ.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης