Στο προσκήνιο επανέρχεται η σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 15χρονου αγοριού.
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο 68χρονος άνδρας ασελγούσε για περισσότερο από ένα χρόνο στο αγόρι, το οποίο ήταν 15 ετών όταν η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας και ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη.

Ο 68χρονος χρησιμοποιούσε ως πρόφαση την ανάγκη για βοήθεια σε αγροτικές εργασίες προκειμένου να απομονώνει και να ασελγεί στο ανήλικο αγόρι.

Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει, πάντως, σε λίγες ημέρες και άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου Κρητικόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης θα καθίσει για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός 15χρονου αγοριού.

Ο 68χρονος, ο οποίος κατηγορείται «για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με άρρενα παθόντα κατ’ εξακολούθηση», είχε μάλιστα κριθεί ένοχος πέρυσι από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, όπου είχε εκδικαστεί η εν λόγω υπόθεση, είχε κρίνει ένοχο τον κατηγορούμενο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε από την Έδρα να αναγνωριστεί στον 68χρονο ελαφρυντικό, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Το ίδιο συνέβη και με το αίτημα η έφεση τού καταδικασθέντα να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να οδηγηθεί στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 68χρονος από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015 και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους προέβαινε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του έφηβου, με «σκοπό να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή του», σε περιοχή του Λασιθίου.

Ο καταδικασθείς φέρεται να παρότρυνε τον 15χρονο να τον βοηθάει σε αγροτικές εργασίες, δίνοντάς του χρηματική αμοιβή. Σύμφωνα πάντα με το δικαστήριο, ο 68χρονος πήγαινε το παιδί σε οίκημα δίπλα στο χωράφι του, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.
Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης