Tην Παρασκευή 20 Απριλίου θα ξεκινήσει τελικά η δίκη –σε δεύτερο βαθμό- για τη φονική συμπλοκή που είχε σημειωθεί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τον Σεπτέμβριο του 2011, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 21χρονος Γιάννης Ρουσάκης από τα Μάλια.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Απριλίου από το Πενταμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Έδρα εκδίκασε άλλες υποθέσεις, οι οποίες είχαν –επίσης- προσδιοριστεί για την Τετάρτη και διέκοψε τη δίκη για την φονική συμπλοκή για την Παρασκευή.

Περίπου πέντε χρόνια μετά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, τον Φεβρουάριο του 2013, στο εδώλιο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου θα καθίσουν την Παρασκευή συνολικά 13 άτομα, που είχαν καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο (Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης) και τα οποία είχαν ασκήσει έφεση.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο 30χρονος – σήμερα – Ηρακλειώτης, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών – μεταξύ άλλων – για τη δολοφονία του αδικοχαμένου 21χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: neakriti

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης