Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα διεξήχθη και την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η εκδίκαση της υπόθεσης για το διπλό φονικό, που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 στον Προφήτη Ηλία, με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ιερωνυμάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.

Η ακροαματική διαδικασία, που συνεχίστηκε σήμερα με τις καταθέσεις μαρτύρων, διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 13 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή για τα τραγικά γεγονότα, που συγκλόνισαν ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Μάλιστα τότε ήταν που υπήρξαν στιγμές έντασης εντός του ακροατηρίου, λόγω των ερωτήσεων που έγιναν στον εν λόγω μάρτυρα από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο κρεοπώλης, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία των δύο συγχωριανών του, αλλά και ο αδελφός του που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης