Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από χθες δύο άτομα κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη. Στην έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο ατόμων βρέθηκαν και κατάσχεσαν 3,5 κιλά κάνναβη με την μεγαλύτερη ποσότητα να βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι ενός 29χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου έφτασαν πληροφορίες για τη δράση ενός 29χρονου Πακιστανού και ενός 27χρονου ομοεθνή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί έθεσαν τους δύο άνδρες υπό διακριτική παρακολούθηση και χθες αποφάσισαν να τους σταματήσουν για έλεγχο την ώρα που κινούνταν με ένα αυτοκίνητο σε δρόμο του Ρεθύμνου.

Οι αρχές διαπίστωσαν πως κυκλοφορούσαν με μικροποσότητα χασίς, την οποία και κατάσχεσαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο στα σπίτια των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 3,5 κιλά κάνναβη με την μεγαλύτερη ποσότητα να βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι του 29χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα – ιδιοκτησίας του 29χρονου – αλλά και έξι κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης