Μια σοβαρή καταγγελία, που δημιουργεί προβληματισμό, έγινε το βράδυ του Σαββάτου από μία γυναίκα που βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση σε οικισμό της ενδοχώρας του Ν. Ηρακλείου.

Η γυναίκα, ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής, όταν σε ανύποπτο χρόνο εμφανίστηκε ένα ζευγάρι μικροπωλητών “αναζητώντας ένα μεροκάματο στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρει στο cretalive, ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο, το ζευγάρι άρχισε να δέχεται “επίθεση από παιδιά ηλικίας 10-15 ετών”
“Δέχτηκαν άπειρες πέτρες στο κεφάλι και στο σώμα τους καθώς επίσης και κατά την διάρκεια που έφευγαν προς το χώρο στάθμευσης, ξυλοδαρμό και υλικές ζημιές!”

Να σημειωθεί ότι στην αστυνομία δεν έγινε σχετική καταγγελία – πιθανότατα υπό το φόβο, από πλευράς των μικροπωλητών, επιβολής προστίμου για έλλειψη σχετική άδειας.

Ωστόσο η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού διερωτάται αν “οι γονείς των παιδιών αυτών είναι υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους μικροπωλητές” και αν “είναι αυτή η παιδεία με την οποία θέλουμε να ανατραφεί η επόμενη γενιά”!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης