Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε ξανά την Τετάρτη η υπόθεση της δολοφονίας ενός 76χρονου από την 71χρονη σύζυγο του με μπαλτά τον Ιούνιο του 2015 στη Σητεία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, το οποίο έκρινε ένοχη την 71χρονοη γυναίκα και της επέβαλε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αλλά και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλικιωμένη, που τόσο στο πρωτόδικο δικαστήριο όσο και την Τετάρτη στο Εφετείο είχε πάντα δίπλα της τα παιδιά της, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών με την έφεση της να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το χρονικό

Η 69χρονη τότε μητέρα δύο κοριτσιών, εκτός από τα πολλαπλά χτυπήματα που κατάφερε στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια του 76χρονου με τον μπαλτά, τον περιέλουσε επίσης με καυτό νερό και του προκάλεσε εγκαύματα στα γεννητικά όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συζυγοκτόνος μετά την αποτρόπαιη πράξη της, δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά πήγε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και παραδόθηκε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, ομολογώντας ότι σκότωσε τον άνδρα της.

Η ηλικιωμένη φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι υπέμενε πολλά στα 40 χρόνια του γάμου τους, ότι οι καβγάδες τους ήτανε συχνοί, και ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον σύζυγό της.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης