Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και πιστωτικές κάρτες βρήκε την Παρασκευή οδηγός τουριστικού διώροφου λεωφορείου, κάνοντας την διαδρομή Αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μίλατος. Ο λόγος για τον 39χρονο οδηγό Λευτέρη Νταγιαντά, που ανακάλυψε μετά την αποβίβαση των τουριστών που είχε πάρει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου ένα γυναικείο τσαντάκι, που είχε μέσα χρήματα και πιστωτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να είναι πάνω από 400 ευρώ και τρεις πιστωτικές κάρτες», αναφέρει αποκλειστικά στο ekriti.gr ο έντιμος οδηγός. «Πάω τώρα να το παραδώσω ο ίδιος στο Σίσι, η εταιρεία μου βρήκε ποια ήταν η άτυχη γυναίκα και την ηρέμησαν».

Ο Λευτέρης Νταγιαντάς έχει γεννηθεί στα Ανώγεια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε… άλλος στην θέση του με τόσα χρήματα θα μπορούσε να είχε κινηθεί αλλιώς… ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να διαλέξει τον δρόμο της ηθική και της εντιμότητας, ώστε να κοιμάται ήσυχος το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο ίδιος πριν δύο μήνες είχε βρει και είχε παραδώσει ο ίδιος άλλο πορτοφόλι με περισσότερα χρήματα μέσα, 1200 ευρώ…μάλλον έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Σίγουρα όμως είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς….

Το 20 ευρώ αυτό μαζί με ένα φιλί είναι η ανταμοιβή του από την έντιμη πράξη, να επιστρέψει το πορτοφόλι της τουρίστριας από την Γαλλία.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης