Ο άτυπος νόμος της σιωπής καθορίζει τις εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού ενός 27χρονου από το Ηράκλειο, ο οποίος δέχτηκε σπασμένο ποτήρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι, ενώ διασκέδαζε σε μπαρ του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του νεαρού, οι Αρχές ολιγωρούν, με αποτέλεσμα οι έρευνες να παραμένουν στο σκοτάδι και ο δράστης άφαντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κατάσταση απελπισίας, δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό, οι γονείς του 27χρονου βρέθηκαν την Παρασκευή έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ζητώντας να συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χωρίς όμως να βρουν ανταπόκριση.

Η Αστυνομία διευκρινίζει ωστόσο ότι «για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και η προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ο 27χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του. Ο ίδιος και οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στη άλλη η ζωή του έχει ανατραπεί, καθώς ο τραυματισμός τού προκάλεσε βαριά αναπηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι φέρονται να δηλώνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα στο μπαρ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο παρέες άρχισαν να πετούν ποτήρια η μία στην άλλη, με συνέπεια ένα από αυτά να προσγειωθεί στο μάτι του 27χρονου Ηρακλειώτη, που είχε μόλις μπει με τη παρέα του μέσα στο κατάστημα.

«Ζητάμε δικαιοσύνη. Το παιδί μας πήγε να διασκεδάσει και μας το γύρισαν ανάπηρο. Δεν μπορούν να λένε ότι δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της, χωρίς να φοβάται τους τραμπούκους και όσους θέλουν να τους καλύπτουν. Δε θα σταματήσουμε, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος γιατί το παιδί μας μπορεί τώρα να ήταν και νεκρό», αναφέρουν ο Άγγελος και η Μαρία Κουρουπάκη, χωρίς να κρύβουν την οργή και την απογοήτευσή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης