Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε αργά το μεσημέρι στα Μισίρια του Ρεθύμνου με τον θάνατο δύο αδελφιών να συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι όταν ο μεγαλύτερος αδελφός, ηλικίας 28 χρόνων κατέσφαξε με μπαλτά τον μικρότερο αδελφό του, άγνωστο κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες και με ποια αφορμή. Στη συνέχεια ο αδελφοκτόνος, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της πράξης του, κλείστηκε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας παίρνοντας την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ενόσω παρέμενε κλειδωμένος φαίνεται πως ήπιε ποντικοφάρμακο μαζί με ότι άλλο υγρό βρήκε στην αποθήκη και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του. Στο μεταξύ, τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο ανδρών, του 28χρονου δράστη και αυτόχειρα και του 21χρονου θύματος καλούσαν απελπισμένοι σε βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών για να σπάσει η πόρτα της αποθήκης και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο 28χρονος.

Στο μεταξύ, η σορός του μικρότερου αδελφού κατέφθανε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς και το προσωπικού να βρίσκονται μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. «Ο μικρότερος αδελφός ήταν σφαγμένος» είπε χαρακτηριστικά νωρίτερα στο cretapost ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθανε και ο 28χρονος όντας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση αφού είχε υποστεί ανακοπή. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν μάταιες, καθώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Η νεκροψία και στους δύο πρόκειται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογενειακή αυτή τραγωδία φέρνει στο φως ένα πραγματικό δράμα που ζούσε η οικογένεια των δύο ανδρών, καθώς φαίνεται ότι ο 28χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι όπου ζούσε με τους γονείς και τον αδελφό του.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης