Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει σήμερα Παρασκευή μια πρωτοφανής υπόθεση κακοποίησης ενός 18χρονου τότε νεαρού ο οποίος σύμφωνα τους ισχυρισμούς του ξυλοκοπήθηκε, υβρίστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συγγενείς της ανήλικης κοπέλας του.

Όλα ξεκίνησαν σε περιοχή της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με αφορμή τη σχέση του 18χρονου με το 14χρονο κορίτσι, την οποία δεν ενέκρινε η οικογένεια της κοπέλας. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του 18χρονου, πολύ συχνά δεχόταν παρενοχλήσεις από άτομα του στενού της κύκλου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενέργειά του αυτή εξόργισε τα εν λόγω άτομα, τα οποία για αρκετές ώρες τον ακινητοποίησαν σε αυτοκίνητο όπου τον ξυλοκόπησαν, τον έβρισαν και τον προπηλάκισαν, ενώ τον κακοποίησαν σεξουαλικά χρησιμοποιώντας κάποιο αντικείμενο.

Παράλληλα, τον κατήγγειλαν ότι βίασε την 14χρονη κοπέλα. Στην πρώτη δίκη της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, ο νεαρός άνδρας κρίθηκε αθώος για τον βιασμό της ανήλικης, ενώ την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δίκη για την κακοποίηση του 23χρονου σήμερα άνδρα από τρία άτομα του στενού περιβάλλοντος της τότε φίλης του.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης