Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο της Ξάνθης κατά τη διάρκεια ειδικής διακομματικής συνεδρίασης με θέμα τους χώρους που θα διαθέσει ο Δήμος για την προβολή των κομμάτων στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρχικά, και στην συνέχεια και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασαν αντιρρήσεις σχετικά με την παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα λίγα λεπτά αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο, με τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο, λέγοντας πως δεν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους δολοφόνους τους Παύλου Φύσσα.

Απαντώντας ο δήμαρχος, ανέφερε πως στη συνεδρίαση κλήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων και πως η κατανομή του χώρου προβολής γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την σχετική εγκύκλιο που έχει φτάσει στον Δήμο.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα εκλεγμένο κόμμα που είναι στην Βουλή και μπορεί να συμμετάσχει και να ζητήσει αυτά που δικαιούται. Τα υπόλοιπα είναι άλλο κομμάτι και δεν το συζητάμε εδώ» ανέφερε ο κ. Δημαρχόπουλος, χωρίς ωστόσο το πνεύματα να ηρεμούν, με τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποχωρεί, ενώ το ίδιο έκανε και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά και αποφασίστηκαν αναλυτικά οι χώροι που θα δοθούν στα κόμματα για την προεκλογική τους προβολή.

Πηγή: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης