Σαράντα χρόνια ζωής συπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Κεντρικό σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, είναι το απόφθεγμα του Νίκου Μπελογιάννη από την απολογία του: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».

Στο 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στηρίζουν δεκάδες καλλιτέχνες και δημιουργοί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Πάνος Βιτζηλαίος, Τάσος Γκρους, Γλυκερία, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Καζάκος, Βασίλης Λέκκας, Στέλιος Μαγαλιός και Soundpark, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Νατάσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σοφία Παπάζογλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Σκουλάς, Μύρωνας Στρατής, Υπεραστικοί, Νίκος Φάκαρος, Λάκης Χαλκιάς, Afaza, Kollektiva, Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

Συμμετέχουν επίσης: οι «Gitante», οι Alekos Vretos quartet, οι «Ασσοι του Loui Salvador feat Νάσια Γκόφα», ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, οι «Stop Rewind Play», οι «Black body radiation», ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Θοδωρής Καρέλλας και η Ευαγγελία Μαυρίδου.

Εκτός από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή θα πραγματοποιηθούν και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ σημαντικό μέρος του φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο χώρο του Φεστιβάλ θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θοδωρής Χιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης