Με ζωντανό ακόμη και σήμερα τον «εφιάλτη» που έζησαν τα δύο ανήλικα κορίτσια  που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ο 60χρονος διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, άρχισε η δίκη του, σε δεύτερο βαθμό , ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών, καθώς και χρηματικό πρόστιμο  ύψους 100.800 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκμεταλλευόμενος την παιδική αθωότητα των κοριτσιών, την εμπιστοσύνη των οικογενειών τους και κυρίως το φόβο και τη ντροπή που αυτά ένοιωθαν, ο φλαουτίστας, φέρεται πως  έβγαζε πάνω τους τις αρρωστημένες ορέξεις του, πίσω από τις κλειστές πόρτες του Ωδείου.

«Το παιδί μου την παιδική του ηλικία την έχασε, φοβάται μόνη της, θέλει να κοιμάται με τον αδελφό της, είναι πολύ επιφυλακτική με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας» κατέθεσε η μητέρα του 11χρονης σήμερα Ειρήνης  που ήταν μόλις 8 χρόνων όταν άρχισε να κάνει μαθήματα με τον 60χρονο φλαουτίστα.

Το κοριτσάκι για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με τη μητέρα του, αναζητούσε δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στο μάθημα, καθώς της ήταν δύσκολο να μιλήσει για όσα συνέβαιναν στους γονείς του. .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άρχισε να παραπονιέται γύρω στον Απρίλιο, έλεγε δεν θέλω να πάω, δυσανασχετούσε πράγμα το οποίο  δεν είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα της», κατέθεσε η μητέρα της 11χρονης η οποία τόνισε πως η ίδια έμαθε από την αστυνομία το καλοκαίρι του 2017 ότι υπήρχε καταγγελία άλλου παιδιού για ανάρμοστη συμπεριφορά του μουσικού.

 «Στην αστυνομία το παιδί μου μίλησε, τους είπε για θωπείες, ενστερνίζομαι απόλυτα την κατάθεση της, είδα εξάλλου  η ίδια πόσο διαφορετική έγινε συμπεριφορά του παιδιού μου», είπε  η μητέρα τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος μουσικός συνεχώς εκθείαζε το παιδί, λέγοντας της «ποσό καλή και ποσό όμορφη ήταν».

«Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι τα 59 δεν είχε κάνει τίποτα σε κανένα παιδάκι και μετά ξαφνικά, στα 60 αποφάσισε να κάνει αυτά τα πράγματα», ανέφερε, καταθέτοντας  ο πατέρας της 11χρονης εξηγώντας πως το παιδί ακόμη και σήμερα δεν συζητά αυτό το θέμα με τους γονείς του.

«Εμείς πήγαμε σε δυο παιδοψυχολόγους και μας είπαν ότι είναι πολύ ευαίσθητη ηλικία και να μην την πιέσουμε.. Νομίζω η κόρη μου δεν μίλησε γιατί ένιωθε τεράστια ντροπή. Ειδικά να πει στον μπαμπά της», είπε και πρόσθεσε πως ο ίδιος έμαθε από τους αστυνομικούς τι συνέβη στο παιδί του. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει ο πατέρας της 11χρονης όσα του μετέφερε ο αστυνομικός. «Με πήρε στο γραφείο ένας ανώτερος αξιωματικός και μου περιέγραψε τι είπε η Ειρήνη. Μου είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χάιδευε  μέσα και έξω από τα ρούχα της σε επίμαχα σημεία και επίσης ότι στον υπολογιστή του υπήρχαν φωτογραφίες της».

Τα σημάδια στην ψυχή της μικρής Ειρήνης παραμένουν ακόμη και σήμερα, δύο χρόνια μετά. « Δεν είναι γρίπη αυτό να πάρει ένα ντεπόν και να φύγει. Δεν φεύγει αυτό το πράγμα», είπε ο πατέρας της 11χρονης.

 Όσο για δεύτερο κορίτσι που επίσης υπήρξε «θύμα» του φλαουτίστα, ζει μαζί με τους γονείς του στη Δανία. Το πρωί, ουδείς από την οικογένειά του, προσήλθε στο δικαστήριο. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης