Λαμία: Διεκόπη για τις 23 Δεκεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Λαμία: Διεκόπη για τις 23 Δεκεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Διακόπηκε, για δεύτερη φορά, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορουμένους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.

Η πολιτική αγωγή, την οποία εκπροσωπεί ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, κατέθεσε αίτημα αναβολής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο -στις 18 Οκτωβρίου- του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ παράλληλα επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας της μητέρας του και αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας, ήταν αντίθετος στην αναβολή της υπόθεσης και ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως είπε, καθώς ο πελάτης του παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού.

Αντίθετα, ο Θύμιος Καραΐσκος, συνήγορος του Βασίλη Σαραλιώτη που έχει αποφυλακιστεί, συνηγόρησε στο αίτημα του κ. Κωνσταντόπουλου για την αναβολή της υπόθεσης.

Το δικαστήριο απέρριψε μεν το αίτημα της αναβολής, διέκοψε όμως την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι έξω από το Εφετείο της Λαμίας αναπτύχθηκαν πρωτοφανή μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και οι έλεγχοι ήταν σχολαστικοί σε όσους προσέγγιζαν το κτήριο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 13:00