Περίπου 20 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων έχουν εξιχνιάσει, μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, ενώ είναι βέβαιο ότι οι δράστες έχουν κι άλλες στο ενεργητικό τους.

Ο λόγος για δύο αδέλφια Ρομά, ηλικίας 34 και 31 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ταξιτζήδων, αφού πολλά από τα αυτοκίνητα που διέρρηξαν ήταν ταξί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτυπούσαν νύχτα και κυρίως δρούσαν στη νότια πλευρά της πόλης, όπου και διέμεναν. Με κατσαβίδι, σφυρί ή άλλο αντικείμενο, έσπαγαν συνήθως το φινιστρίνι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έψαχναν το ντουλαπάκι για χρήματα ή έπαιρναν ό,τι άλλο έβρισκαν.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως η «δουλειά» για τα δύο αδέλφια «στράβωσε». Πήγαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στο Παγκράτι, κοντά στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων. Ο ιδιοκτήτης όμως τους κατάλαβε και βγήκε έξω από το σπίτι για να τους αποτρέψει. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν αμέσως κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δύο, λίγη ώρα αργότερα, ενώ χθες το μεσημέρι πέρασαν χειροπέδες και στον άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο αδέλφια θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για κλοπές κατά συρροή.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης