Σε πραγματικό πονοκέφαλο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εξελίσσεται η δράση αγνώστου, που σε διάστημα είκοσι ημερών και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, πυρπόλησε συνολικά πέντε επιβατικά αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, σε συνοικίες του κέντρου της Λάρισας.

Μετά τους εμπρησμούς σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε δυο πιλοτές στην οδό Χρυσοχόου στον Άγιο Κωνσταντίνο και τον εμπρησμό σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Φειδίου κοντά στη πλατεία Λαού, ο εμπρηστής χτύπησε ξανά τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, έβαλε φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο 49χρονης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο περιστατικό, που είναι το τρίτο κατά σειρά που καταγράφεται από τις 11 Μαΐου στο κέντρο της πόλης, προβληματίζει τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Ο άγνωστος εμπρηστής, χρησιμοποιώντας δυο φιαλίδια υγραερίου, στουπί και βενζίνη, έβαλε φωτιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, ύψους 1.000 περίπου ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η φωτιά έγινε έγκαιρα αντιληπτή από περίοικο που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την επέμβαση της οποίας απετράπη η ολοσχερής καταστροφή του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: onlarissa.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης