Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γιατρός που κατηγορείται ότι προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος ασθενών του.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απολογίας του 55χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός φέρεται να παραδέχτηκε κάποιες από τις κατηγορίες εις βάρος του οι οποίες αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ έχει την υποχρέωση να εμφανίζεται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός μεταφέρθηκε στο δικαστήριο μετά τις 11 το πρωί, με την κατηγορία της ασέλγειας αφού φέρεται να προέβη σε αυνανισμό μπροστά σε γυναίκες ασθενείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν από το περιεχόμενο της δικογραφίας και της εισαγγελίας που έχει συνταχθεί εις βάρος του, καθημερινά εμφανίζονται και άλλες γυναίκες «θύματα» που προσφεύγουν στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύματα του σάτυρου γιατρού.

Μάλιστα, ελάχιστα λεπτά πριν την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο αποχώρησε μια 23χρονη κοπέλα η οποία προσήλθε αυθόρμητα στο γραφείο του ανακριτή το πρωί της Τρίτης, καταθέτοντας και για την δική της οδυνηρή περιπέτεια που έζησε στα χέρια του γιατρού.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης