«Το γάλα έγινε μαύρο» το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου, όπου εξελίχθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραμπουκισμούς, απειλές, ύβρεις, αντεγκλήσεις. Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ η συνεδρίαση διεκόπη οριστικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, από την αρχή της συνεδρίασης (σ.σ.: Ξεκίνησε στις 19.00) συζητήθηκε το θέμα της ΔΕΔΑΠΑΛ. Η πλειοψηφούσα παράταξη του δημάρχου Σπύρου Γαληνού παρείχε πλήρη κάλυψη στο πρόσωπο της προέδρου της, Γιώργου Κατζανού, για όσες κατηγορίες του αποδίδονταν .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Νίκος Κουρτζής, απήθυνε προς τον δήμαρχο Λέσβου υπαινιγμούς και κατηγορίες για αδιαφάνεια, κλεψιές, απάτες, οι οποίες εξόργισαν τον Σπύρο Γαληνό.

Όταν ο… κόμπος έφτασε στο χτένι, ο δήμαρχος Λέσβου εγκατέλειψε τη θέση του και κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς τον Νίκο Κουρτζή.

Λίγο προτού οι δύο άνδρες πιαστούν στα χέρια, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τους χώρισαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω των εντάσεων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Ψάνης αποφάσισε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης και της επανάληψής της σήμερα στις 18.00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης