Δύο άνδρες, αδέλφια, κάηκαν ζωντανοί τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους στον Πολιχνίτο Λέσβου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα τους, η οποία σώθηκε, βίωσε ωστόσο ιδίοις όμμασι την τραγωδία, βλέποντας τα παιδιά της να πεθαίνουν με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02.30 στο σπίτι της οικογένειας κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Πολιχνίτου και στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες.

Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες (τον Γ.Κ. 56 ετών και τον Ε.Κ. 54 ετών), καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή της οικίας.

Τα δύο αδέλφια, τα οποία αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης, ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους, την Α.Κ., 73 ετών. Δυστυχώς, η 73χρονη λόγω της μεγάλης ηλικίας της και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν κατάφερε να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η άτυχη μητέρα, η οποία πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία:

Προανάκριση για την πυρκαγιά διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας, η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Πηγή: lesvosnews.net

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης