Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας πρόκειται να προχωρήσει στην σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών Υπεύθυνου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ) λιμένα Αθηνιού και όρμου Φηρών προϋπολογιζόμενης δαπάνης 20.000,00 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ετήσια, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως έως την 20η Μαΐου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΥΑΛΕ πρέπει να διαθέτει:

• Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

• Εμπειρία στον τομέα ελέγχου ασφαλείας εμπορικών λιμενικών εγκαταστάσεων. Η εμπειρία αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαίωσης του διαχειριστή λιμενικής εγκατάστασης ότι ο υποψήφιος έχει ασκήσει καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας λιμενικής εγκατάστασης και παράλληλα γνωρίζει τις λειτουργίες των λιμενικών εγκαταστάσεων ως και τις απαιτήσεις ασφαλείας για την εξυπηρέτηση μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και γιοτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Τα προβλεπόμενα από τον ISPS code προσόντα. Η ύπαρξη των εν λόγω προσόντων αποδεικνύεται με την προσκόμιση βεβαίωσης εκπαίδευσης ως Υ.Α.Λ.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις του MODEL COURSE 3.21 του ΙΜΟ.

• Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Lower) αποδεικνύεται με την υποβολή θεωρημένου αντιγράφου του πιστοποιητικού.

Ο ανάδοχος έχει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το σχέδιο Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων για τον λιμένα του Αθηνιού και του όρμου Φηρών.

Ο ανάδοχος με βάση τις επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία που πρέπει να διαθέτει θα στηρίζει και θα καθοδηγεί τις ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας σε θέματα ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων.

Ο ανάδοχος θα ενεργεί με δική του πρωτοβουλία και με δικό του κίνδυνο, χωρίς νομική εξάρτιση από τον ως προς τον τρόπο παροχής της εργασίας.

Ο ανάδοχος ευθύνεται για την οργάνωση της ανατιθέμενης εργασίας και για τυχόν ελαττώματα της εργασίας. Έχει την υποχρέωση της εφαρμογής του Σχεδίου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Οι προαναφερόμενες υπηρεσίες θα παρέχονται – διενεργούνται στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας στα Φηρά Θήρας και στις λιμενικές εγκαταστάσεις του λιμένα Αθηνιού και του όρμου Φηρών.

ΠΗΓΗ: atlantis-santorini.net

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης