Τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης του Τμήματος Επιστήμης, Τροφίμων και Διατροφής, καθώς και ζητήματα που αφορούν κυρίως στην έλλειψη κτιριακών υποδομών, έχουν δημιουργήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα έκρυθμο κλίμα μεταξύ των φοιτητών της Σχολής.

Για τους λόγους αυτούς, αν και λίγες μέρες μετά τις φοιτητικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση, όπου το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των φοιτητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στη συνέλευση συμμετείχε και ο αντιπρύτανης και πρόεδρος του Τμήματος, Νίκος Σουλακέλλης, ο οποίος εξήρε το ενδιαφέρον των φοιτητών για το μέλλον της Σχολής, τονίζοντας από την πλευρά του ότι δεν υπάρχει θέμα μετακίνησης ή συγχώνευσης του πανεπιστημιακού τμήματος της Λήμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινήσαμε με πολλές δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Το επίπεδο των φοιτητών είναι πολύ καλό και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τμήμα κατάφερε σημαντικές επιτυχίες» τόνισε ο κ. Σουλακέλλης.

Σε ό, τι αφορά στην έλλειψη καθηγητών τόνισε ότι υπάρχουν τα ίδια προβλήματα σε αρκετές σχολές, ενώ κάλεσε τους φοιτητές μαζί με την τοπική κοινωνία και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να διεκδικήσουν το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό. Αναφορικά με τις κτιριακές υποδομές, ο κ. Σουλακέλλης ανέφερε ότι το «Γαροφαλίδειο» θα ολοκληρωθεί σ’ έναν χρόνο από την έναρξη των εργασιών.

Πηγή: limnosfm100.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης