«Δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος διαγραφής των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου από τη λίστα Λαγκάρντ» κατέθεσε στο ειδικό δικαστήριο ο πραγματογνώμονας.

Αρνητική ήταν η απάντηση του αστυνόμου Απόστολου Δελτσίδη, ειδικού στα ψηφιακά πειστήρια, στο ερώτημα αν είναι σε θέση να πει σε ποια χρονική στιγμή έγινε η διαγραφή των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου από τη λίστα Λαγκάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν μπορούσαμε να το πούμε θα το είχαμε καταγράψει» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος στην πραγματοσύνη που έγινε τόσο στο στικάκι που είχε στην κατοχή του ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης όσο και στο δεύτερο cd που ήρθε από τη Γαλλία.

Αρεοπαγίτης: Αυτά που διαπιστώσατε πώς θα τα αξιοποιούσατε για τη σημερινή κατηγορία; Έχετε ένα usb και ένα cd που δεν είναι τα αρχικά. Μπορείτε να δείτε αν έχουν σχέση με τις διαγραφές, που φέρεται ότι έκανε ο Γ. Παπακωνσταντίνου;

Μάρτυρας: Όχι. Αν μπορούσαμε να το πούμε θα το είχαμε καταγράψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρεοπαγίτης: Δεν είστε βέβαιος πότε έγιναν οι διαγραφές;

Μάρτυρας: Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο…

Αρεοπαγίτης: Που μπορεί να χρησιμεύσει ο χρήστης “Σοφία”; ( κωδικός που χρησιμοποιούσε η γραμματέας Ε. Βενιζέλου). Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να ψάξει στον υπολογιστή του χρήστη που θα ήταν σημαντικό για την κατηγορία;

Μάρτυρας: Ίσως επειδή οι αναφορές αυτές γίνονται μεταγενέστερα, να μην έχουν καμία σημασία.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης