Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο έγινε το μεσημέρι σε ώρα που στην αγορά της περιοχής υπήρχαν πολλοί τουρίστες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές στην γύρω περιοχή καθώς και προς άλλες κατευθύνσεις του νομού. Οι ληστές επιβιβάστηκαν σε μίνι βαν και έφυγαν πολύ γρήγορα από τον χώρο κατευθυνόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, προς την περιοχή της Αμαλιάδας όπου και το έκαψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα ήταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο ενώ ένα άτομο τους περίμενε έξω, συνολικά πέντε άτομα και όλοι με καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα και οι πέντε άνδρες είχαν επιβιβαστεί σε βαν και είχαν σταθμεύσει σε παράλληλο δρόμο από το κοσμηματοπωλείο. Με γρήγορες κινήσεις βρέθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο, βγήκαν από το μίνι βαν φωνάζοντας «Πούστ….ς ληστεία» και πυροβόλησαν στο κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάστατη είναι η κοινωνία του Κατακόλου με το συγκεκριμένο συμβάν, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι καταστηματάρχες που το νέο θα έχει πιθανό αντίκτυπο στον τζίρο τους, κυρίως από τους τουρίστες των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης