Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό δύο επικίνδυνων ληστών, που, ύστερα από χτύπημα σε τράπεζα στην Ηλιούπολη, διέφυγαν πυροβολώντας.

Οι δράστες, οπλισμένοι με πιστόλια και καλάσνικοφ, μετά τη ληστεία στην Εθνική Τράπεζα ακινητοποίησαν διερχόμενους οδηγούς με την απειλή όπλων και επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί Golf, με το οποίο διέφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους καταδίωξαν και οι ληστές πυροβόλησαν εναντίον τους, χωρίς να τους τραυματίσουν. Στη συνέχεια παράτησαν το Ι.Χ. στο Φάληρο και επί της οδού Αμφιθέας πυροβόλησαν οδηγό ταξί στο πόδι, προκειμένου να του κλέψουν το όχημα. Λίγη ώρα αργότερα πήραν με ανάλογο τρόπο άλλο ταξί στο ΣΕΦ και αναζητούνται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξί που άρπαξαν οι δράστες στο ΣΕΦ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και χαρτονομίσματα στον δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο, ενώ υπολογίζεται ότι η λεία τους ξεπερνά τις 600.000 ευρώ, καθώς την ώρα της ληστείας βρισκόταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης