ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Την εφεύρεσή του, που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την παραγωγή ηλεκτρισμού, παρουσίασε μία ελληνική ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής τον ερευνητή Πέτρο Ζωγράφο στο zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο στούντιο της Τηλεόρασης της «Ζούγκλας», σε συνεργασία με 41 sites σε όλη την Ελλάδα, παρουσία επιστημόνων και δημοσιογράφων.

Στη συνέχεια, η συσκευή μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο που «καλύπτεται» από δύο κάμερες, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής ρεύματος. Αφού διασφαλίστηκε πως η μηχανή δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες, δίχως την παρέμβαση του επιστήμονα, τέθηκαν σε λειτουργία ανεμιστήρες και λαμπτήρας.

Από το απόγευμα της Πέμπτης έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε LIVE τη συσκευή που παράγει ενέργεια μόνο από νερό και τροφοδοτεί διάφορες ηλεκτρικές συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την εγκατάσταση της συσκευής και την έναρξη της λειτουργίας της:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται λεπτό προς λεπτό για τον χρόνο που διαρκεί η λειτουργία της μέσω του χρονομετρητή που έχει εγκατασταθεί από το zougla.gr.

Παρακολουθήστε την εκπομπή-παρουσίαση της εφεύρεσης:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης