Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στην πόλη της Ιεράπετρας. Δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα, φαρμακεία δεν άνοιξαν καθόλου, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο και να φωνάξει «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας», όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι το ραντεβού ήταν στις 10.00, από τις 09.00 το πρωί, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές και μαθητές από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας άρχισαν να κατευθύνονται στη κεντρική πλατεία της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πανό και συνθήματα ο κόσμος δηλώνει την αντίδρασή του στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση που υπόκειται ο Δήμος της Ιεράπετρας το τελευταίο διάστημα και απαιτεί ένα αυτοδιοίκητο, πλήρως στελεχωμένο με μόνιμο προσωπικό νοσοκομείο, πολυδύναμο ιατρικό κέντρο στον Μακρύ Γιαλό, την παραμονή του ΤΕΙ καθώς και όλων των υπηρεσιών που εξακολουθούν να υπάρχουν στην πόλη αλλά και την επαναφορά όσων απομακρύνθηκαν.

Στο σημείο συγκέντρωσης, εκτός από τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία καλύπτουν το συλλαλητήριο, βρίσκονται επίσης και τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, για να μεταδώσουν το μήνυμα της Ιεράπετρας.

Πηγή: radiolasithi.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης