Με το στόμα ανοιχτό μένουν όσοι βρίσκονται στην παραλία του Μύρτου τις τελευταίες ημέρες, καθώς πάνω από τα κεφάλια τους πετά συχνά ένα ελικόπτερο.

Tο ελικόπτερο ήταν μισθωμένο από την εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα βραχοπροστασίας μετά τις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τους τελευταίους σεισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το έργο «Αντιμετώπιση βλαβών στο Οδικό Δίκτυο Νήσου Κεφαλληνίας με αποκατάσταση καταπτώσεων κατά θέσεις (Β’ Φάση)» που εκτελείται από την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΤΕΒΕ.

Το έργο χρηματοδοτείται και εποπτεύεται από το ΥΠΟΜΕΔΙ και εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων) με προϋπολογισμό 8.130.000 ευρώ.

Το έργο εκτείνεται σε διάφορες περιοχές του νησιού. Αντικείμενο του έργου ειδικά στην περιοχή του Μύρτου είναι η επένδυση ασταθούς βραχόμαζας που υπάρχει στην περιοχή με κατάλληλα πλέγματα βραχοπροστασίας για την καλύτερη προστασία της παραλίας και του δρόμου του Μύρτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκτέλεσή του συμμετέχει ιταλικό συνεργείο εξειδικευμένο σε έργα βραχοπροστασίας (εναερίτες) καθώς και ελικόπτερο για τη γρηγορότερη ολοκλήρωσή του.

Πηγή: kefaloniapress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης