Τη συνδρομή του στη συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα παράσχει πλέον ο δήμος Ιωαννιτών, γεγονός το οποίο θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο κοινωνικό σύνολο. Η σχετική Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΕΚΑΒ υπεγράφη την Παρασκευή για τη συνδρομή του δήμου στη συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα η προγραμματική σύμβαση προβλέπει ότι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θα συντηρούνται και θα επισκευάζονται στο εργοτάξιο του δήμου Ιωαννιτών με την υλικοτεχνική υποδομή του δήμου και το τεχνικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι καιροί είναι δύσκολοι γι΄αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς πως η σκέψη και η λογική όλων μας θα πρέπει να κατευθύνεται στις συνεργασίες. Με αυτό το σκεπτικό όταν ήρθε σε μας το σχετικό αίτημα από το ΕΚΑΒ οφείλαμε να απαντήσουμε θετικά. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο και βοηθώντας το ΕΚΑΒ, ο δήμος Ιωαννιτών προσφέρει στους πολίτες του γιατί πρόκειται για έναν οργανισμό με μεγάλη προσφορά στην υγεία του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Βασίλης Παπαδιώτης, εξήγησε πως με αυτή τη συνεργασία επιτυγχάνεται όχι μόνο οικονομία χρημάτων, αλλά το κυριότερο είναι πως το ΕΚΑΒ θα μπορεί να έχει “ετοιμοπόλεμα” τα ασθενοφόρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης