Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα μεταφερθεί στη Βοστώνη της Αμερικής, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για να αφαιρεθεί όγκος, η 28χρονη Ντένια Παράσχη από τη Ζάκυνθο.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας της Ντένιας o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και έθεσε στη διάθεσή της το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, πλήρως ιατρικά εξοπλισμένο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ, υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης Ζακυνθινιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντένια στη Βοστώνη.

Σημειώνεται ότι συγκινητική είναι η συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της.

Στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης