Mε βασικό σύνθημα «Οι γιορτές τελείωσαν- η αγάπη περίσσεψε», η αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής του δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμαριάς, διοργανώνουν, μέχρι την Τετάρτη, αγορά αλληλεγγύης βασικών προϊόντων. Πρόκειται για βασικά είδη διατροφής όπως αλεύρι, λάδι, μέλι, φρούτα, πατάτες, ρίγανη, ρύζι τα οποία προσφέρονται, σε τιμές κόστους.

«Το σημαντικό, μάλιστα» όπως τονίζει σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς Νίκος Κορωνάκης, «είναι ότι πρόκειται για προϊόντα των οποίων η ποιότητα είναι απόλυτα διασφαλισμένη. Οι έμποροι, που παίρνουν μέρος στη “δράση” διαθέτουν, επώνυμα, τα προϊόντα τους και με τη διεύθυνσή τους, δηλαδή ο πελάτης ξέρει που θα τους βρει και την επόμενη ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται, από τη Δευτέρα στην πλατεία του δημαρχείου, έχει συγκεντρώσει, ήδη, το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Άλλωστε, η «φιλοσοφία» της προσπάθειας είναι ότι όλοι μαζί, με πνεύμα αλληλεγγύης, μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση.

«Αυτό ήταν, από την αρχή και το σκεπτικό μας» τονίζει ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης. «Να προωθήσουμε το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των δημοτών. Να “δουλέψουμε” ομαδικά, ως κοινωνία. Για το λόγο αυτό σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε και στο μέλλον, ανάλογες εκδηλώσεις και με ακόμη περισσότερα προϊόντα».

Πάντως, την Τετάρτη, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η «αγορά αλληλεγγύης, θα λειτουργήσει, από τις 16.00 το απόγευμα έως τις 20.00 το βράδυ, ενώ, για όσους ενδιαφέρονται το δημοτικό πάρκινγκ, διατίθεται, δωρεάν στους καταναλωτές για 20 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: thesstoday

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης