Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 93ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας – Μεθώνης στη Μεσσηνία, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ανήλικος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 68χρονη Ρ.Π., που εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε παρακείμενο χαντάκι, ενώ οι περίοικοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, το ασθενοφόρο καθυστέρησε, καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην Οιχαλία για άλλο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, οι κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν την 68χρονη με αγροτικό στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει σε κοντινό αγρόκτημα.

Ο 17χρονος οδηγός Τ. Π., κάτοικος Πύργου Τριφυλίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας. Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας αφέθηκε ελεύθερος.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το gargalianoionline.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης