Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου ανέλαβε να διερευνήσεις τις καταγγελίες που έκανε προ ημερών ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος σε βάρος της Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου Βασιλικής Θάνου.

Με μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Βγενόπουλος αποδίδει, μεταξύ άλλων στην κ. Θάνου απόπειρα δωροληψίας, εμπορία-επιρροή, απόπειρα εκβίασης, αλλά και παράβαση καθήκοντος, ενώ εμπλέκει στην υπόθεση επιχειρηματία-φίλη της, καθώς και συγγενικά της πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορίες, όπως έχει δηλώσει , αφορούν τις δικαστικές διαδικασίες που σχετίζονται με την έκδοση στην Κύπρο των συνεργατών του και πρώην στελεχών της Λαϊκής Tράπεζας, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, αλλά και την πειθαρχική έρευνα σε βάρος της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη.

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου έχει επιφυλαχθεί να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειές τους αφού ενημερωθεί επί του περιεχομένου της μηνυτήριας αναφοράς, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «αθλιότητες» και «συκοφαντίες» όσα της προσάπτει ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Η έρευνα για τις καταγγελίες του επιχειρηματία διενεργείται από την κ. Σπυροπούλου όπως επιβάλλεται κάτω από πλήρη μυστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: “Moυ ζητούσαν χρήματα”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης