«Μπαράζ» συλλήψεων καταγράφηκαν και την βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στα αεροδρόμια της Κρήτης με τις αρχές να περνούν χειροπέδες σε δεκάδες άτομα για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 45 άτομα, 32 άνδρες και 13 γυναίκες – από 18 έως 46 χρόνων – που θέλησαν να φύγουν από την χώρα με πλαστά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, σε έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Ηρακλείου, Χανίων και του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Σητείας, συνελήφθησαν συνολικά 45 αλλοδαποί οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Εσθονίας, Δανίας, Ρουμανίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Πορτογαλίας, Ελβετίας και Ιράκ προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία Ελβετία, Ολλανδία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης