Ταξίδια, σε Τουρκία και Γερμανία, προγραμματίζει, μέσα στο Φεβρουάριο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου, θα μεταβεί το διάστημα, από 5 έως 7 Φεβρουαρίου στη Σμύρνη, προκειμένου να παραστεί στην τελετή επαναλειτουργίας του Ιερού Ναού Αγίου Βουκόλου, ημέρα της εορτής του Αγίου, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα συναντηθεί με την δήμαρχο της πόλης Κονάκ της Σμύρνης, Σεμά Πεκντάς (Sema Pekdas), όπου θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αστικό σχεδιασμό, τις οικονομικοκοινωνικές σχέσεις και την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών για πολιτιστικά προγράμματα, την ανταλλαγή ιδεών και την ενίσχυση συνεργασιών. Στην αποστολή θα συμμετέχουν και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης, το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου, ο κ. Μπουτάρης, θα μεταβεί στην πόλη Μπιμπεραχ της Γερμανίας, για να παραστεί σε συνέδριο, με θέμα: “Τα σύνορα της Ευρώπης. Η πολιτική που χρειαζόμαστε για τους πρόσφυγες”. Εκτός από τον δήμαρχο στο ίδιο συνέδριο θα μιλήσουν ο υπουργός Εσωτερικών της Βάδης – Βυδεμβέργης, Ράϊνολντ Γκαλ (Reinhold Gall.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης