Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η καταγγελία γνωστού επιχειρηματία στη Ρόδο, ότι υπήρξε θύμα απειλών οκταμελούς σπείρας «εισαγόμενων», σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μπράβων.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, κ. Άκης Δημητριάδης, ενημέρωσε χθες σχετικά τη διοίκηση της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, τη Δημόσια Ασφάλεια και την εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ πρόκειται να υποβάλει και μήνυση για τον ποινικό κολασμό των υπευθύνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δημητριάδης, συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία, γνωστοποίησε λεπτομέρειες της υπόθεσης στην εισαγγελέα, ενώ έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων των «μπράβων» αλλά και των «εντολέων» τους.

Λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών, το πλήρες περιεχόμενο των οποίων δεν έγινε γνωστό, δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιληφθεί της υπόθεσης η Διεύθυνση Εκβιαστών της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας διατείνεται ότι υπάλληλοί του δέχθηκαν ευθείες απειλές κατά της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας, με τους μπράβους να φέρονται να του έχουν στείλει μάλιστα «μήνυμα» πριν αυτές υλοποιηθούν, με αφορμή την πραγματοποίηση εργασιών σε ακίνητο ιδιοκτησίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης