Την ικανοποίηση πολιτικών και αυτοδιοικητικών φορέων της Κρήτης προκαλεί η είδηση της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Το πρωί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αστυνομικό διευθυντή Κρήτης Κωνσταντίνο Λαγουδάκη στον οποίο εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για τις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και για το αίσιο αποτέλεσμα στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε: «Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχή επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Στον ίδιο και την οικογένειά του εύχομαι να αφήσουν πίσω τους αυτήν την περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Εξάλλου ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την απελευθέρωση του επιχειρηματία κ. Λεμπιδάκη:

«Με μεγάλη μας χαρά ακούσαμε την είδηση της απελευθέρωσης του συντοπίτη μας Μιχάλη Λεμπιδάκη από τις δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. και την επιστροφή του μετά από 6 ολόκληρους μήνες στην οικογένειά του. Θα ήθελα να εκφράσω τα ολόθερμα συγχαρητήριά μας στην ηγεσία και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη μεθοδικότητα συντονισμένες ενέργειες και αυτοθυσία κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Απέδειξαν, χειριζόμενοι την πιο δύσκολη ίσως υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα μας, ότι διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς και μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οικογένεια Λεμπιδάκη, μια οικογένεια – πρότυπο για την Κρήτη και όχι μόνο, με τεράστια κοινωνική προσφορά, ήθος και ευαισθησίες που σπανίζουν στις μέρες μας και που δοκιμάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας για μια ακόμα φορά μαθήματα συμπεριφοράς, να ευχηθώ να είναι πάντα δυνατή κι ευτυχισμένη, αφήνοντας πίσω της -όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο- τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης